• Kategorie
  • MAKARON LUBELLA PEŁNE ZIARNO SWIDER Z ORKISZ 400G

4.83
SZT Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu ZAMÓWIENIA STARAMY SIĘ ZREALIZOWAC W KOLEJNYM DNIU OD JEGO DOKONANIA. DOSTAWY REALIZOWANE SĄ W DNI ROBOCZE , W GODZINACH 14-21
Cena przesyłki Brak
Dostępność Towar dostępny

Zamówienie telefoniczne: 513220331

Zostaw telefon
Marka Lubella
Nazwa produktu uregulowana prawnie Makaron pełnoziarnisty z orkiszem Świdry
Cechy Poznaj nowy super smak
Okres przydatności do spożycia 730 dni
Okres krótkiego terminu   88 dni
Kraj pochodzenia/wyprodukowano Kraj pochodzenia: Polska
Pochodzenie Polska
Adres zwrotny Lubella Sp. z o.o. Sp. k.
ul. Wrotkowska 1
20-469 Lublin
Poland
www.lubella.pl
W Lubelli wierzymy, że wszystko co dobre, powinno dobrze smakować, dlatego szukaliśmy sposobu, żeby nasz makaron był jeszcze delikatniejszy.

Teraz Lubella Pełne Ziarno ma nowy, lepszy smak, a Ty możesz cieszyć się tym, co najlepsze ze zboża.

Miedź i cynk - pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego
Fosfor i mangan - przyczyniają się do utrzymania prawidłowego metabolizmu energetycznego

Wszystko to znajdziesz w każdej porcji makaronu Pełne Ziarno z żytem. Zgodnie z obowiązującą piramidą żywieniową, produkty pełnoziarniste to ważna część właściwie zbilansowanej diety.

Spożywając 1 porcję (100 g) ugotowanego produktu dziennie dostarczasz organizmowi fosfor, cynk, miedź i mangan, które pozwolą na uzyskanie deklarowanego efektu zdrowotnego. Pamiętaj, że zrównoważona dieta i aktywny tryb życia wpływają pozytywnie na zdrowie.
Mąka makaronowa pełnoziarnista: pszennapszenna orkiszowa 12%
Wartości odżywcze w 100 g ugotowanego produktu
Wartość energetyczna
762 kJ / 180 kcal
Tłuszcz
1,7 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone
0,3 g
Węglowodany
31 g
- w tym cukry
1,8 g
Błonnik
3,7 g
Białko
8,4 g
Sól
0,01 g
Fosfor
137 mg (20%)*
Cynk
1,5 mg (15%)*
Miedź
0,19 mg (19%)*
Mangan
0,68 mg (34%)*
*% referencyjnej wartości spożycia
 
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.