• Kategorie
  • KIEŁBASA ŚLĄSKA 735 G MORLINY

Symbol: SEL
16.39 -17% 13.59
Do końca promocji pozostało:
SZT Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu ZAMÓWIENIA STARAMY SIĘ ZREALIZOWAC W KOLEJNYM DNIU OD JEGO DOKONANIA. DOSTAWY REALIZOWANE SĄ W DNI ROBOCZE , W GODZINACH 14-21
Cena przesyłki Brak
Dostępność Towar dostępny
Waga 0.735 kg

Zamówienie telefoniczne: 513220331

Zostaw telefon

OPIS SZCZEGÓŁOWY

WYGLĄD POWIERZCHNI: Batony o średnicy 28 - 30mm, długość batonu 12-14 cm. Barwa powierzchni batonu złota z odcieniem pomarańczowym.
WYGLĄD NA PRZEKROJU: Barwa mięsa na przekroju różowa do ciemno różowej, tłuszczu biała z odcieniem różowym, masy wiążącej różowa. Składniki równomiernie rozmieszczone.
KONSYSTENCJA: dość ścisła, plastry grubości 3 mm nie powinny rozpadać się.
PROFIL SMAKU I ZAPACHU: charakterystyczny dla kiełbasy wieprzowej, peklowanej, wędzonej, parzonej. Wyczuwalne przyprawy.


PARAMETRY PRODUKTU

Rodzaj Kiełbasa
Gatunek mięsa Wieprzowina
Typ Na wagę
Metoda wytwarzania Wędzone
Klasa trwałości produktu Nietrwały
Stopień rozdrobnienia Średnio rozdrobnione wysoko wydajne
Składniki Składniki: mięso wieprzowe (67%), woda, tłuszcz wieprzowy, skrobia ziemniaczana, błonnik pszenny bezglutenowy, sól, stabilizator: e451, białko wieprzowe kolagenowe, substancja zagęszczająca: e407, glukoza, przeciwutleniacze: e301, e315, ekstrakty przypraw, wzmacniacze smaku: e621, e631, przyprawy, aromat, aromat dymu wędzarniczego, maltodekstryna, substancja konserwująca: e250. produkt w jelicie wieprzowym. produkt może zawierać: soję, seler, gorczycę.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Waga jednostkowa brutto 0,74 kg
Temperatura przechowywania min - max 2 - 6 °C
Kod CN 1601 00 99
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.