• Kategorie
  • KIEŁBASA PODWAWELSKA 520 G KRAKUS

Symbol: SEL
18.69
SZT Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu ZAMÓWIENIA STARAMY SIĘ ZREALIZOWAC W KOLEJNYM DNIU OD JEGO DOKONANIA. DOSTAWY REALIZOWANE SĄ W DNI ROBOCZE , W GODZINACH 14-21
Cena przesyłki Brak
Dostępność Towar dostępny
Waga 0.52 kg

Zamówienie telefoniczne: 513220331

Zostaw telefon

OPIS SZCZEGÓŁOWY

WYGLĄD POWIERZCHNI: Batony w osłonkach naturalnych – jelitach wieprzowych cienkich o średnicy 28-30mm, odkręcane ręcznie na długość ok. 35cm pozostawione w zwojach. Barwa batonu jasnobrązowa do brązowej z odcieniem złocistym.
Powierzchnia czysta, sucha, lekko pomarszczona.
WYGLĄD PRZEKROJU: Barwa mięsa na przekroju różowa do ciemnoróżowej, tłuszczu biała.
KONSYSTENCJA: dość ścisła. Plastry grubości 3mm nie powinny się rozpadać.
SMAK I ZAPACH: charakterystyczne dla kiełbasy z mięsa wieprzowego, peklowanego, wędzonej, parzonej, wyraźnie wyczuwalny smak przypraw.


PARAMETRY PRODUKTU

Rodzaj Kiełbasa
Gatunek mięsa Wieprzowina
Typ Na wagę
Metoda wytwarzania Wędzone
Klasa trwałości produktu Nietrwały
Stopień rozdrobnienia Średnio rozdrobnione
Składniki Składniki: mięso wieprzowe (93%), skrobia ziemniaczana, sól, cukier, glukoza, przyprawy (zawierają gorczycę), aromaty, ekstrakt drożdżowy, przeciwutleniacz: e301, substancja konserwująca: e250. produkt w jelicie wieprzowym. produkt może zawierać: soję, seler
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Waga jednostkowa brutto 0,53 kg
Temperatura przechowywania min - max 2 - 6 °C
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.