Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
- Kategorie
-
FOLIA ALUMINIOWA ANNA ZARADNA 50M STELLA


Symbol:
19.23
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu | ZAMÓWIENIA STARAMY SIĘ ZREALIZOWAC W KOLEJNYM DNIU OD JEGO DOKONANIA. DOSTAWY REALIZOWANE SĄ W DNI ROBOCZE , W GODZINACH 14-21 |
Cena przesyłki | Brak |
Dostępność |
Towar dostępny
|
Kod kreskowy | 5,90394E+12 |
EAN | 336328 |
Zamówienie telefoniczne: 513220331
Zostaw telefon |
- Opis
- Opinie i oceny (0)
Marka | Anna Zaradna |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Folia aluminiowa |
Cechy | Wytrzymała i gruba |
Okres przydatności do spożycia | 9999 dni |
Adres zwrotny | Stella Pack S.A. ul. Krańcowa 67 21-100 Lubartów Poland www.annazaradna.com.pl |
Folii aluminiowej marki Anna Zaradna możesz używać do grillowania, pieczenia i odgrzewania potraw. Przygotowane w ten sposób dania zachowują pełnię aromatu i dłużej będą świeże. Owinięte w folię aluminiową mięso czy ryby duszą się we własnym sosie zachowując wartości odżywcze i witaminy. Folia aluminiowa nie nagrzewa się i jest żaroodporna, więc nie ma obaw, że przypali się w piekarniku lub na grillu. Pamiętaj, że folia aluminiowa przeznaczona jest do kontaktu z żywnością i możesz jej używać do niemal wszystkich potraw, oprócz tych o charakterze kwaśnym.
Praktyczna porada od Anny Zaradnej: Po rozwinięciu folii zauważysz, że jedna strona jest błyszcząca, a druga matowa. Błyszcząca strona folii odbija ciepło, natomiast matowa je przepuszcza. Podczas przyrządzania potraw owiń produkty błyszczącą stroną do wewnątrz - wtedy ciepło np. z piekarnika szybciej przeniknie do owiniętego w folię aluminiową mięsa i zostanie tam na dłużej. Matową stroną folii aluminiowej owiń swoje potrawy, jeżeli chcesz je przechowywać, dzięki temu będą dłużej świeża.
Praktyczna porada od Anny Zaradnej: Po rozwinięciu folii zauważysz, że jedna strona jest błyszcząca, a druga matowa. Błyszcząca strona folii odbija ciepło, natomiast matowa je przepuszcza. Podczas przyrządzania potraw owiń produkty błyszczącą stroną do wewnątrz - wtedy ciepło np. z piekarnika szybciej przeniknie do owiniętego w folię aluminiową mięsa i zostanie tam na dłużej. Matową stroną folii aluminiowej owiń swoje potrawy, jeżeli chcesz je przechowywać, dzięki temu będą dłużej świeża.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.