• Kategorie
  • BABKA CYTRYNOWA 250G DAN CAKE

Symbol: SEL
4.72
SZT Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu ZAMÓWIENIA STARAMY SIĘ ZREALIZOWAC W KOLEJNYM DNIU OD JEGO DOKONANIA. DOSTAWY REALIZOWANE SĄ W DNI ROBOCZE , W GODZINACH 14-21
Cena przesyłki Brak
Dostępność Towar dostępny
Waga 0.25 kg

Zamówienie telefoniczne: 513220331

Zostaw telefon

OPIS SZCZEGÓŁOWY

Babka Cytrynowa to pyszne, delikatne ciasto gotowe do zaserwowania jako deser do kawy, świetna alternatywa do domowych wypieków, nie tylko od święta. Receptura ciasta opiera się jedynie na naturalnych składnikach, a dzięki nowoczesnemu pakowaniu zachowuje świeżość dłużej niż ciasta domowe.


PARAMETRY PRODUKTU

Typ Babka
Rodzaj Świeże
Smak Cytrynowy
Zawartość netto 250 g
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Niemcy
Składniki Ciasto biszkoptowo-tłuszczowe o smaku cytrynowym. składniki: cukier, jaja, mąka pszenna, skrobia pszenna, olej rzepakowy, tłuszcz palmowy*, słodka serwatka w proszku (zmleka), substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; glukoza, mąka ryżowa, syrop glukozowo-fruktozowy, emulgator: mono-i diglicerydy kwasów tłuszczowych; sól, olejek ze skórki cytrynowej i limonki, naturalny aromat, substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu. (*certyfikowany olej palmowy). produkt może zawierać orzechy. najlepiej spożyć przed: patrz nadruk na spodzie opakowania. przechowywać w miejscu suchym, chronić przed ciepłem.
Wysokość palety 1,92 m
Liczba opakowań konsumenckich 1 szt.
Waga jednostkowa brutto 0,28 kg
RSPO - The Roundtable on Sustainable Palm Oil 1
RSPO - Numer licencji lub certyfikatu Cu-rspo scc-830589
Kod CN 1905 90 70
RSPO - Data ważności licencji lub certyfikatu 2024-04-29
Wymiar opakowania (SxWxG) 39,9 x 9,6 x 29,6 cm
Waga brutto 283 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 8 op. zb. (DU)
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 160 op. zb. (DU)
Liczba warstw na palecie 20 warstw (warstwa)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.